Qui hi ha darrere

 
 Increible sostenible és un punt de moltes lluites i causes. El punt comú és que s'impulsen des del projecte de Can Pipirimosca. Tots els projectes són sense finalitat lucrativa i no només son oberts a que hi participi qui vulgui, sinó que es mira de fomentar-ne la participació. Cada projecte és possible gracies a totes les diferents persones que hi participen de manera altruista i desinteressada perque hi creuen i han decidit participar de la proposta...

 La coordinació i facilitació la porta en Pere Vidal, que ha participat en la creació de molts projectes, iniciatives i colectius (bancs de llavors, grups de consum,  xarxa de graners, moviments de decreixement, de ciutats en transició... ) i hi aporta temps, experiència, consciencia, idees, valors i visió. En tots els projectes es busca la participació, la horizontalitat, el compartir coneixement i el sumar energies deixant de banda egos, competició i afany de lucre.

 En Pere Vidal és un activista a temps complert, i ha pogut alliberar el temps per posar plena dedicació als projectes que s'impulsen des de increiblesostenible.org, aportant l'experiència d'anys de viure una vida més simple, d'autoproduir el menjar, d'utilitzar els recursos silvestres, de promoure i col.laborar en moviments de voluntariat i de participar i crear xarxa amb colectius i persones.